F1Guru Formula 1 blog

Alternatív hírek, érdekességek és személyes vélemények a Formula 1-ről

Friss topikok

Címkék

2011 es autó (5) adrian sutil (4) alain prost (1) álhír (26) állítható hátsó szárny (6) amerikai nagydíj (1) andy murray (1) angelina jolie (1) ausztrál nagydíj (2) ayrton senna (2) bahrain (3) baleset (8) barcelona (4) bathurst (1) baumgartner zsolt (1) bernie ecclestone (6) brazil nagydíj (1) bruno senna (3) caterham (1) charlie whiting (4) colin chapman (1) colin kolles (1) craig lowndes (1) dalszöveg (1) david beckham (1) david coulthard (2) defekt (2) dumb and dumber (1) dupla diffúzor (1) eau rouge (1) előzés (2) étrend (1) f1 hirek (1) fekete pákó (1) felipe massa (6) fernando alonso (7) ferrari (12) fia (1) force india (3) forma1 (1) forma1 szabálymódosítások (4) formula 1 (2) gumikesztyű (1) győzike (1) heikki kovalainen (1) hermann tilke (2) hrt (9) jacques villeneuve (1) jaime alguersuary (1) james key (1) japán nagydíj (1) jarno trulli (1) jenson button (7) jóslat (8) juan pablo montoya (3) kamui kobayashi (2) kanadai nagydíj (2) karun chandhok (1) kers (4) kimi raikkonen (5) kínai nagydíj (5) kiszel tünde (1) lewis hamilton (12) lotus renault (9) lotus seven (1) lucas di grassi (1) luca di montezemolo (2) madonna (1) magyar nagydíj (2) maláj nagydíj (3) marc gene (1) mark webber (3) martin whitmarsh (1) marussia virgin (2) mclaren (16) megasztár (1) mercedes (3) michael schumacher (5) mika hakkinen (1) mobil 1 (1) monaco nagydíj (2) motorhome (1) műtét (2) narain karthikeyan (2) nascar (3) neil horan (1) német nagydíj (1) nick heidfeld (4) nicole scherzinger (1) nico rosberg (3) nigel mansell (1) nortbert haug (1) olimpia (1) pastor maldonado (3) peter sauber (1) pirelli (5) rally (4) red bull (16) red nose day (1) reklám (1) renault (1) robert kubica (7) rob smedley (2) rubens barrichello (4) sauber ferrari (3) sebastian vettel (13) sebastien buemi (2) sergio perez (1) simon fuller (1) skoda fabia (1) spanyol nagydíj (2) spa francorchamps (1) talmácsi gábor (1) tamara ecclestone (1) team lotus (3) tesztelés (6) tom cruise (2) tony fernandes (2) tony stewart (1) török nagydíj (2) trabant (1) twitter (1) üléspróba (1) verekedés (1) versenynaptár (1) vicces (47) video (27) vitaly petrov (3) vodafone (3) williams cosworth (3) Címkefelhő

Ilyen kamerát minden F1-es kocsiba!

f1guru 2011.10.21. 11:22

Lucas di Grassival tehetünk meg egy próbakört a barcelonai pályán. A video érdekessége, hogy a kamera pont a pilóta szemmagasságában van, így pontosan azt a képet adja vissza, amelyet a pilóta is lát vezetés közben.

Di Grassi egyébként elmondta, hogy elég vicces volt fél szemmel vezetnie, mivel a kamera pont takarta az egyik szemét.

Címkék: video barcelona tesztelés lucas di grassi

14 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://f1guru.blog.hu/api/trackback/id/tr143319576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nem tudom a videó szempontjából min változtatott volna, ha nem a szeme elé teszik a kamerát, hanem 10 centivel feljebb, a sisak tetejére például. Így csak "kockáztatott" egy kicsúszást a csökkentett látótér miatt, ami ráadásul így csak 2D-s lett. (persze ez túlzás, nem versenyen volt stb., csak megemlítem az elszállás 1%-kal megnőtt esélyét:D ).
Egyébként érdekes videó!
A jóbüdös kurvaannyját azoknak, akik megfúrták a kalocsais overall hordását Brazíliában!
Ezek a hülyék (törökök, bírálóbizottság, hugóbossz, vagy akárkifaszom) nem tudják elképzelni, hogy több országos hírportálon megjelent információ után a fél ország kattogtat nemzeti büszkeségbol??? Milyen emberek ezek? Pont az a szégyen-gyalázta, hogy a németektol, angoloktól, meg satöbbiektol néhány száz, max. párezer szavazat érkezett. Ezek után sajnálják ettol a nyomorult néptol ezt a kis örömöt, hogy ha már másban nem is, de ebben össze tudtak fogni a Zemberek és cselekedtek! Szakadjon ki a belük ezeknek a gennyeseknek! SRengeteg normális ember sikerélményét tették tönkre! Én Münchenben élek, de amint olvastam a zindekszen a hírt, mentem kattogtatni. Csak egymagam, bo egy hét alatt száznál is több szavazatot adtam le! Olyan nehéz elhinni, hogy vannak még jónéhányan ilyenek? Az meg az alja mindennek, hogy nem akarnak bizonyítékot mutatni arra, hogy az 5perces limiten belül is jöttek kattintások egyazon IP-rol. H ezt hitelt érdemloen tudnák a faszfejek bizonyítani, akkor azt mondom, hogy oké, már megint okosba próbált mutyizni a magyar. De addig??? Csak a ködösítés...
ha már kamera, akkor szerintem olyasmi 360fokban körbeforgatható cucc kellene mint ami az indycar-ban van.
@vasgyuszi: mit gondoltal a nemet gorek akik ezt a dontest hoztak kulonbek a mint aalapbol a magyarok?
mindenhol emberek vannak...
mindenhol megy a mutyi a csalas az uzleti/politikai erdekek eloterbe helyezese. Szerinted a nemet az 1-cm el is kulonb mint a magyar?
Elarulom egyforman emberbol vagyunk. Nemet-Osztrak-Belga-Angol = egykutya.
Csak ahol a nemet nem bir kibujni a szabalyok alol! Ott azt betartja!
De ahol ki tud? Nos ott beint a kalocsai matyonak azt csok.

Nekem ne jojjon senki hogy nem igy van!

ott a multevi swajci szamlas off-shore nemet CD balhe.
Hany "Jurgen" is rohant ijedteben es valolotta be azonnal, hogy neki van egy "kis" ado kimaradasa?
:):):)
nagyon jól látszik viszont ebből a nézetből, hogy lószart sem látnak a visszapillantóban...
mind a két tükörben pontosan a hátsó kerék látszik meg az oldaldoboz, semmi más.
Hú azért ez kemény játék.

Egy Forma1-es az nagyon nem olyan mint egy hétköznapi autó.

Jó ez a halszem, persze többet mutat mint a normál emberi látás, de nagyon dögös.

És milyen hangja van egy ilyen jószágnak így belülről.....
Kalocsai overál miatti döntés:
Én megírtam a cégnek, hogy ez egy nagyon rossz döntés volt, és ha nem a kalocsaiban versenyzik a pilóta braziliában soha többet nem vásárolok HUGO BOSS terméket! (már több mint 10 éve használom a parfümjeiket, ideje lesz váltani)
IGEN BAZMEG ILYEN KAMERÁT TE AGYHALOTT!
LETAKART FÉL SZEMMEL MENJENEK TE BIRKAFEJŰ? ILYEN RETARDÁLT TORZ GNÓMOK NE BLOGOT ÍRJANAK, HANEM BÁNYÁSZNAPLÓT.
A videó nagyon király, egyből a régi GP2 ugrott be.. az biztos, hogy a fiúk a világ legkirályabb autószimulátorában ülnek, mivel az ő szimulátoruk valódi.
@xaba99:
Szerintem nincs igazad. A kamera pozíciója feljebb van, mint a pilóta szeme, ezért látja csak a hátsó kerekeket. A pilóta biztos átlát a kerék felett.
Nincs ebben semm ujdonsag. Indycarban mar 10 eve sisakbol kozvetitettek. www.youtube.com/watch?v=x3CLCPhYQfc
Nekem azért tetszik a magyar fejlesztésű fedélzeti kamera felvétele is:
e-tanu.blog.hu/2011/10/20/elindult_az_e_tanu_blog
@mrcaptain: www.facebook.com/hugoboss?ref=ts
Itt már többen írtak az üzenőfalukra, de a support emailre is gondolom megy az áldás.
süti beállítások módosítása